Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Ντίρλη "Playing 1.e4 e5- A Classical Repertoire for Black"


Το Σάββατο 19/3/2016 στις 17:30 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου ο Νίκος Ντίρλης θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο "Playing 1.e4 e5- A Classical Repertoire for Black".Tο βιβλίο περιλαμβάνει προτάσεις για τον Μαύρο σε οτιδήποτε μπορεί να παίξει ο Λευκός μετά το 1.ε4 ε5.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση παρτίδων από τον ίδιο και σχολιασμός - συζήτηση με τους παραβρισκoμένους. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή σε όλους.

Βιογραφικό Νικολάου Ντίρλη:

Είναι διπλωματούχος Μηχ Η/Υ και Πληροφορικής από το Πολυτεχνείο Πάτρας. Από το 2011 εργάζεται σαν επιμελητής σκακιστικών εκδόσεων στον εκδοτικό οίκο QualityChess με έδρα τη Γλασκώβη. Έχει εργαστεί σαν βοηθός πολλών GM και σαν αναλυτής για την Εθνική Ομάδα Ανδρών της Δανίας σε δύο συνεχόμενες Ολυμπιάδες (2012 και 2014). Μαζί με τον GM Jacob Aagaard έχουν συγγράψει δύο βιβλία που πραγματεύονται θέματα της θεωρίας ανοιγμάτων. Το τρίτο του βιβλίο αποτελεί και το ντεμπούτο του σαν stand-alone συγγραφέας. Έχει γράψει πλήθος άρθρων και ανταποκρίσεων για ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένα σκακιστικά περιοδικά. Έχει τον τίτλο του FIDE Trainer.

Δεν υπάρχουν σχόλια: