Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

20o ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ




Το «20ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Χαλκιδικής», θα διεξαχθεί στο Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Ν. Προποντίδας, Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής, την Κυριακή,  05 Μαρτίου 2023, τις ώρες 10.00’ μέχρι 15.00’.

Στα πρωταθλήματα μπορούν να αγωνισθούν όλοι οι μαθητές–τριες (νήπια, Α΄βαθμια και Β΄βαθμια εκπαίδευση) όλων των σχολείων της Χαλκιδικής, ανεξαρτήτου δυναμικότητας, χωρίς αθλητικό δελτίο). 
Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
Δήλωση συμμετοχής

Για διευκόλυνση και για την έγκαιρη έναρξη των αγώνων παρακαλούνται όλοι οι μαθητές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω της πλατφόρμας αυτής συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, σχολείο, τάξη, τηλέφωνο και τον Αριθμό Μητρώο ΕΣΟ).

Όσοι/ες μαθητές/τριες δε διαθέτουν Α.Μ. Ε.Σ.Ο. θα συμπληρώνουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα την επιλογή που αναφέρει «συμμετοχή χωρίς αθλητικό δελτίο». Μόνο όσοι/ες έχουν πλήρη αδυναμία να κάνουν ηλεκτρονική δήλωση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με τη φυσική τους παρουσία στο χώρο αγώνων την Κυριακή 05.03.2023 από τις 09:00 έως τις 09:40

Δείτε την προκήρυξη εδώ: Προκήρυξη

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα όσα ρητά ορίζονται στο εγκεκριμένο από την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της Γ.Γ.Α. ισχύον αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Σ.Ο., όπως έχει αναρτηθεί στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: