Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

7o Τουρνουά Rapid Fischer Random - Αποτελέσματα
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 18/7/2020, με τη συμμετοχή 30 σκακιστών -τριών, το 7ο Τουρνουά Fischer Random που έλαβε χώρα στο "Beach Bar Blue" του ξενοδοχείου "Blue Dolphin Hotel" στη παραλία της Μεταμόρφωσης στη Χαλκιδική. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, για ακόμη μία φορά, μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους πολλοί σκακιστές από συλλόγους εκτός Χαλκιδικής. Με την βοήθεια όλων τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Σ.Ο.
Έγινε ένα ενδιαφέρον τουρνουά που ανέδειξε τελικό νικητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Ρωμανό Θεόδωρο, προπονητή και παίκτη του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Πολυγύρου, με το απόλυτο 6/6. Δεύτερος στην γενική κατάταξη κατετάγει ο Μήτσιου Κωνσταντίνος επίσης παίκτης του ΑΣΟ Πολυγύρου με 5/6. Τρίτος κατετάγει ο Σιούλας Στυλιανός του ΣΟ Καλαμαριάς με 4,5/6, ενώ την πρώτη θέση στις γυναίκες, κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου μας Παλαιοχωρινού Αγνή, με 4/6.

Τέλος, το Δ.Σ. του Α.Σ.Ο. Πολυγύρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διεύθυνση και το προσωπικό του "Blue Dolphin Hotel" για την φιλοξενία τους καθώς και για την άψογη συνεργασία τους η οποία συνετέλεσε καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.
Με την βοήθεια όλων τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Σ.Ο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: