Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

2η Θέση για την Ομάδα U12 του ΑΣΟ Πολυγύρου

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση σε ισοβαθμία με τον πρώτο, στο ομαδικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής, στην κατηγορία κάτω των 12 ΕΤΏΝ. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο ξενοδοχείο Φιλιππειον και έλαβαν μέρος είκοσι ομάδες.

Αγωνίστηκαν οι Μήτσιου Γεώργιος, Στράτος Ιωακείμ, Μουστάκας Βασίλειος, Μήτσιου Άννα Μαρία, Κουκουμπή Χριστίνα και Μπανακα Παναγιωτα.

Η ομάδα μας έκανε πέντε νίκες δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Φωτογραφίες εδώ.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι συνέχεια της πολύ καλής παρουσίας της ομάδα μας κάτω των 16, που πλαισιωμένη, εκτός των παραπάνω παικτών και από τους Κουκουμπή Αθανασία, Παλαιοχωρινού Αγνή, Μήτσιου Κωνσταντίνο, Μουστάκα Αθανάσιο, Πεγιά Μαρία, Πεγιά Όλγα-Αθανασία πλασαρίστηκε στην έκτη θέση από τις 16 ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Η διαρκής παρουσία τα τελευταία χρόνια των αναπτυξιακών ομάδων μας στις πρώτες θέσεις της Ένωσης Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής αναδεικνύει  τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου.

Τέλος, το Δ.Σ. ευχαριστεί τον προπονητή του συλλόγου Ρωμανό Θεόδωρο για τη φετινή προετοιμασία των παιδιών για τους αγώνες.Δεν υπάρχουν σχόλια: