Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

6o Τουρνουά Rapid Fischer Random - Αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29/6/2019, με τη συμμετοχή 42 σκακιστών -τριών, το 6ο Τουρνουά Fischer Random που έλαβε χώρα στο "Blue Dolphin Hotel" στη παραλία της Μεταμόρφωσης στη Χαλκιδική. Αξίζει να σημειωθεί ότι, για ακόμη μία φορά, μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους πολλοί σκακιστές από συλλόγους εκτός Χαλκιδικής.
Έγινε ένα πολύ δυνατό τουρνουά που ανέδειξε τελικό νικητή τον Ρωμανό Θεόδωρο, προπονητή και παίκτη του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Πολυγύρου, με το απόλυτο 6/6. Δεύτερος στην γενική κατάταξη κατετάγει ο Σαμαρίδης Κωνσταντίνος, από τον ΣΟ "ΣΑΧ" Θεσσαλονίκης με 5/6. Τρίτος και σε ισοβαθμία με τον δεύτερο, κατετάγει ο επίσης προπονητής και παίχτης του ΑΣΟΠ, Ντίρλης Νικόλαος ενώ την πρώτη θέση στις γυναίκες, κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου μας Μπανάκα Κωνσταντίνα, με 4/6.

Τέλος, το Δ.Σ. του Α.Σ.Ο. Πολυγύρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διεύθυνση και το προσωπικό του "Blue Dolphin Hotel" για την φιλοξενία τους καθώς και για την άψογη συνεργασία τους η οποία συνετέλεσε καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: