Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Πρωταθλημάτων κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών της ΕΣΣΘ-Χ

Παμπαίδων 2018


Η ομάδα μας συμμετείχε και φέτος στα πρωταθλήματα παμπαίδων – πανκορασίδων κάτω των 12 ετών και παίδων –κορασίδων κάτω των 16 ετών της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.
Η ομάδα των παμπαίδων -παγκορασίδων κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε 21 ομάδες. 
Στην ομάδα μας κάτω των 12 ετών συμμετείχαν οι Μήτσιου Γεώργιος, Μήτσιου Κωνσταντίνος, Μουστάκας Αθανάσιος, Μήτσιου Άννα-Μαρία και Κουκουμπή Χριστίνα.
Η ομάδα μας κάτω των 16, κατέλαβε την 8η θέση ισοβαθμώντας με την 6η, ανάμεσα σε 19 ομάδες, πλαισιωμένη, εκτός των παραπάνω παικτών και από τους Κουκουμπή Αθανασία – Άννα, Στράτο Ιωακείμ – Φίλιππο, Παλαιοχωρινού Αγνή και Μπανάκα Παναγιώτα.
Να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν μόνο μικρά παιδιά, αφού ο σύλλογος δεν διαθέτει αθλητές στις ηλικίες 14, 15 και 16 ετών και επομένως ο βαθμός δυσκολίας σ΄ αυτά ήταν πολύ μεγαλύτερος, απέκτησαν όμως πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Η ομάδα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε παιδιά του συλλόγου μας, χωρίς οποιαδήποτε προσθήκη από μεταγραφές, γεγονός που αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου. 
Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει και ευχαριστεί για μία ακόμη φορά όλους τους μικρούς σκακιστές που έλαβαν στους αγώνες, τους γονείς και συνοδούς τους, που με μεγάλη υπομονή και δικά τους έξοδα μετέφεραν και στήριξαν τα παιδιά εντός και εκτός έδρας, τους διαιτητές, που διήτευσαν με επιτυχία και αφιλοκερδώς τους εντός έδρας αγώνες, τους προπονητές της ομάδας, και την ΕΣΣΘ-Χ για την άψογη διοργάνωση.
Με την ευκαιρία συγχαίρουμε τις ομάδες που ανήλθαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και των δύο πρωταθλημάτων αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις άλλες διοργανώσεις. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ: Παμπαίδων, Παίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: