Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

5o Τουρνουά Rapid Fischer Random - Αποτελέσματα


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21/7/2018, με τη συμμετοχή 53 σκακιστών -τριών (νέο ρεκόρ συμμετοχών!), το 5ο Τουρνουά Fischer Random που έλαβε χώρα στο "Calma Seaside Bar & Restaurant" στη παραλία της Γερακινής στη Χαλκιδική. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη συμμετοχή σκακιστών από Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Βέροια, μας τίμησαν με την παρουσία/συμμετοχή τους οι Grand Masters και μέλη της Εθνικής Ομάδας, Μαστροβασίλης Αθανάσιος και Μαστροβασίλης Δημήτριος.
Έγινε ένα πολύ δυνατό τουρνουά που ανέδειξε τελικό νικητή τον GM Μαστροβασίλη Αθανάσιο σε ισοβαθμία με τον δεύτερο στην τελική κατάταξη GM Μαστροβασίλη Δημήτριο, με 5,5/6. Τρίτος στη γενική κατάταξη - για άλλη μία φορά - κατετάγει ο νεαρός αθλητής του ΣΟ Ξάνθης Γεωργιάδης Νικόλαος, με 5/6 ενώ την πρώτη θέση στις γυναίκες, κατέκτησε η αθλήτρια του συλλόγου μας Κουκουμπή Αθανασία - Άννα, με 4/6.

Τέλος, το Δ.Σ. του Α.Σ.Ο. Πολυγύρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διεύθυνση του "Calma Seaside Bar & Restaurant", το προσωπικό αλλά και κυρίως τους ιδιοκτήτες, Αργυρό Ζαχαρία & Αργυρό Δημήτριο, για την φιλοξενία τους καθώς και για την άψογη συνεργασία τους η οποία συνετέλεσε καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: