Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ολοκλήρωση πρωταθλημάτων κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών της ΕΣΣΘ-Χ

Παμπαίδων 2017

Έπεσε η  αυλαία των πρωταθλημάτων των παμπαίδων – πανκορασίδων κάτω των 12 ετών και το των παίδων –κορασίδων κάτω των 16 ετών της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.
Η ομάδα των παμπαίδων -παγκορασίδων ισοβάθμησε στην 2η θέση καταλαμβάνοντας τελικά την 4η, μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας ανάμεσα σε 22 ομάδες, χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προτελευταία αγωνιστική ήταν ισόβαθμη στην πρώτη θέση με την πρωταθλήτρια ομάδα του Σ.Σ. Κορδελιού – Ευόσμου, από την οποία έχασε με 2,5 – 1,5, αποτέλεσμα που στοίχησε όχι μόνο την πρωτιά, άλλα και το μετάλλιο, χωρίς αυτό να μειώνει σε τίποτε τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών – αθλητών μας και είναι η καλύτερη θέση, που επέτυχε.
Ειδικότερα στην ομάδα μας κάτω των 12 ετών συμμετείχαν οι Μήτσιου Γεώργιος, Μήτσιου Κωνσταντίνος, Κουκουμπή Αθανασία – Άννα, Μουστάκας Αθανάσιος, Παλαιοχωρινού Αγνή και Μπανάκα Κωνσταντίνα.
Η ομάδα μας κάτω των 16, πλαισιωμένη, εκτός των παραπάνω παικτών και από τους Κοκόνα Ηλιάνα, Κουκουμπή Χριστίνα, Μήτσιου Άννα Μαρία, Μπουσουλέγκα Απόστολο και Στράτο Ιωακείμ – Φίλιππο, πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα από τις 17 ομάδες που συμμετείχαν, η καλύτερη μάλλον θέση στην ιστορία της.
Να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν μόνο μικρά παιδιά, αφού ο σύλλογος δεν διαθέτει αθλητές στις ηλικίες 14, 15 και 16 ετών και επομένως ο βαθμός δυσκολίας σ΄ αυτά ήταν πολύ μεγαλύτερος, απέκτησαν όμως πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Η ομάδα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε παιδιά του συλλόγου μας, χωρίς οποιαδήποτε προσθήκη από μεταγραφές, γεγονός που αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου. 
Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει και ευχαριστεί για μία ακόμη φορά όλους τους μικρούς σκακιστές που έλαβαν στους αγώνες, τους γονείς και συνοδούς τους, που με μεγάλη υπομονή και δικά τους έξοδα μετέφεραν και στήριξαν τα παιδιά εντός και εκτός έδρας, τους διαιτητές, που διήτευσαν με επιτυχία και αφιλοκερδώς τους εντός έδρας αγώνες, τους δύο προπονητές της ομάδας, κ. Νικόλαο Ντίρλη και Δημήτρη Μαυρέα και την ΕΣΣΘ-Χ για την άψογη διοργάνωση, από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Νοεμβρίου 2017.
Με την ευκαιρία συγχαίρουμε τις ομάδες που ανήλθαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και των δύο πρωταθλημάτων αλλά και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις άλλες διοργανώσεις. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ: Παμπαίδων, Παίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: