Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Αποτελέσματα 5oυ Ανοικτού τουρνουά Rapid ΑΣΟ Πολυγύρου -

5ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΑΣΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


Διεξήχθει το Σάββατο 26 Αυγούστου, το 5ο Ανοικτό καλοκαιρινό τουρνουά Rapid του ΑΣΟ Πολυγύρου στο καφέ-μπαρ Tiverious. Οργανώθηκε ένα πολύ δυνατό τουρνουά, με πολύ καλούς σκακιστές και με συμμετοχές που φέτος ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, φτάνοντας τον αριθμό των 68.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά τρία στα τέσσερα κύπελλα κατέκτησαν σκακιστές του ΑΣΟ Πολυγύρου, γεγονός που αποδεικνύει την άνοδο σε αγωνιστικό επίπεδο του συλλόγου.
Νικητής αναδείχθηκε ο προπονητής και αρχηγός της ομάδας Νίκος Ντίρλης με 5,5/6. Στη συνέχεια είχαμε ισοβαθμία πέντε σκακιστών με 5/6 άλλα μετά από την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας, την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιαννόπουλος Ιωάννης της Σκακιστικής Κίνησης Κυβελείων και τρίτος ο αθλητής μας Αναγνωστόπουλος Ιωάννης. Πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η νεαρή σκακίστρια του συλλόγου μας Κωνσταντίνα Μπανάκα με 4/6.
Απονομές μεταλλίων έγιναν στις κατηγορίες U06, U08, U10, U12, U14, U16, και Βετεράνων .
Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί την διεύθυνση του καφέ-μπαρ Tiverious για την άψογη φιλοξενία και για το κέρασμα που παρείχε στους παίκτες του τουρνουά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.
Φωτογραφικό ρεπορτάζ εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: