Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2015

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου η ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Αθλητικού Σκακιστικού Συλλόγου Πολυγύρου.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος, ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Κανταράς και εκπροσωπώντας τον Δήμο Πολυγύρου ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Βορδός. Παραβρέθηκε επίσης, πλήθος κόσμου και οι μικροί σκακιστές μας, που γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην εκδήλωση το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Αστέριο Ζωγράφο για την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο και τον Γενικό Διευθυντή Εργοστασίων και Μεταλλείων της "Ελληνικοί Λευκόλιθοι ΑΜΒΝΕΕ" κ. Δημήτριο Τσακωνίτη για την πολυετή συμπαράσταση της εταιρείας.
Επίσης, το Δ.Σ. ευχαρίστησε τις εταιρείες "ACS Courrier Ν. Παπαδάκης - Δ. Βορδός Ο.Ε.", "Philoxenia Bungalows Γ. Τάσιος και ΣΙΑ ΟΕ" και Βαβδινός Νικόλαος, Οικοδομικά Υλικά για την συνδρομή τους στην αγορά από τον σύλλογό μας δέκα σκακιστικών ρολογιών.
Τέλος, έγινε αναφορά στις πολλές επιτυχίες όλων των τμημάτων για τη χρονιά που μας πέρασε και παρουσιάστηκε το νέο μέλος του συλλόγου μας, ο κ. Μύρωνας Καραδάκης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ:
https://www.flickr.com/photos/114242892@N04/sets/72157650261123015/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: